Home » Ons concept

Ons "lampen" concept

Welkom bij Lampen Oplichters!

Wij geloven in een betere toekomst door materiaal te hergebruiken. Mensen gooien zoveel spullen weg dat het onze milieu schaadt! Daarom maken wij onze eigen lampen van weggegooide materialen, zodat het een prachtig product wordt!

 

Onze designers vervaardigen onze lampen van gerecycled materiaal en ontwikkelen stoere modellen met industrieel design, voor woon-, eet-, werk-, en slaapkamer. Met onze lampen creëert u gegarandeerd de sfeer waarnaar u op zoek bent! Waarom? Wij vinden het zonde dat mensen zoveel spullen weggooien en willen hier iets tegen doen. Daarnaast maken we onze lampen zeer robuust zodat u er heel lang plezier van heeft.

Waarom lampen oplichters?

  • 100% uniek
  • Zelfgemaakt of opgeknapt
  • Vervaardigd uit gerecycled materiaal
  • Milieubewust en minder afval
  • Elke maand weer een nieuwe lamp op de site

De werkplaats

Onze werkplaats bestaat uit een grote opslaghal met allerlei apparatuur om lampen te vervaardigen. Hoge kwaliteitseisen en veiligheidsnormen worden in acht genomen. Zo worden de lampen uitvoerig getest op stroomdoorvoer, zodat er geen kortsluiting kan ontstaan. Gebruikt materiaal wordt omgebouwd tot een prachtige lamp, zoals in de voorbeelden hierboven zichtbaar zijn. In tegenstelling tot concurrenten maken we daadwerkelijk onze eigen lampen in plaats van een fabriek in China of Taiwan.

Volg ons ook op social media